Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima38g146kcal10.9g0g11.3g0g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.8g0g
Tomaattimurska 313g92kcal1.8g16.6g0.6g5.9g
Hunaja 4.1g13kcal0g3.3g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g156g391kcal15.6g67.2g5.5g10.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1708kcal130g178.4g46.8g34.8g
Valittu annoskoko800g854kcal65g89.2g23.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna400g427kcal32.5g44.6g11.7g8.7g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471