Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5000g2800kcal425g250g10g0g
Kananmuna 50g(kpl)2000g2520kcal220g6g180g0g
Vehnäjauho puolikarkea 600g2059kcal61.1g420g7.2g21g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 240g974kcal0g239.8g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 100g883kcal0g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g18473kcal1412.2g1831.6g594.2g42g
Valittu annoskoko8000g9236kcal706.1g915.8g297.1g21g
Annoskoko puolitettuna4000g4618kcal353.1g457.9g148.6g10.5g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747