Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 1597g3488kcal291.9g0g260.3g0g
Kieli naudan 1597g3201kcal266.5g0g239.5g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 80g223kcal8.7g30.6g2.6g21.2g
Peruna, vanha, kuorittu 3992g3039kcal75g618.8g8g39.9g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g20118kcal1294.6g1337.2g1022.4g135.8g
Valittu annoskoko8000g10059kcal647.3g668.6g511.2g67.9g
Annoskoko puolitettuna4000g5030kcal323.7g334.3g255.6g34g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641