Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4000g9101kcal760g0g680g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1500g3410kcal210g25.5g270g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)450g563kcal14.9g16.7g45g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g500g160kcal7.5g32.5g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 600g753kcal66g1.6g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g30549kcal2165.6g267.6g2317g23.4g
Valittu annoskoko8000g15275kcal1082.8g133.8g1158.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna4000g7637kcal541.4g66.9g579.3g5.9g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804