Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 2000g | 7200kcal | 260g | 1320g | 74g | 120g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 2400g | 2921kcal | 510g | 0g | 96g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 800g | 880kcal | 144g | 16g | 24g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 800g | 88kcal | 8.8g | 8g | 1.6g | 8g | |
Sipuli (kuorittu) | 400g | 108kcal | 5.2g | 19.2g | 0.8g | 6.8g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 800g | 160kcal | 4.8g | 30.4g | 2.4g | 11.2g | |
Kurkku, tuore | 800g | 80kcal | 4.8g | 13.5g | 0.8g | 5.6g | |
Annoskoko tuplana | 16000g | 22874kcal | 1875.2g | 2814.2g | 399.2g | 303.2g | |
Valittu annoskoko | 8000g | 11437kcal | 937.6g | 1407.1g | 199.6g | 151.6g | |
Annoskoko puolitettuna | 4000g | 5719kcal | 468.8g | 703.6g | 99.8g | 75.8g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |