Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2667g4480kcal533.3g0g266.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1333g733kcal41.3g85.3g26.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g667g1733kcal100g1.3g146.7g0g
Tomaattimurska 3333g980kcal18.7g176.7g6.7g63.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g15853kcal1386.6g526.6g893.6g126.6g
Valittu annoskoko8000g7927kcal693.3g263.3g446.8g63.3g
Annoskoko puolitettuna4000g3963kcal346.7g131.7g223.4g31.7g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570