Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2250g649kcal22.5g103.5g6.8g40.5g
Kaali, valkokaali2250g475kcal27g76.5g4.5g47.3g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g2788kcal125g456g26.6g209.6g
Valittu annoskoko8000g1394kcal62.5g228g13.3g104.8g
Annoskoko puolitettuna4000g697kcal31.3g114g6.7g52.4g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612