Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2000g7800kcal0g1960g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g18789kcal74g4478g28g184g
Valittu annoskoko8000g9395kcal37g2239g14g92g
Annoskoko puolitettuna4000g4697kcal18.5g1119.5g7g46g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731