Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g3206g7856kcal320.6g256.5g577.2g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl802g281kcal8g48.1g8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2164g3463kcal58.4g58.4g324.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr802g2245kcal64.1g76.2g192.4g12.8g
Vesi802g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix144g72kcal2.2g14.4g0.7g0g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g28042kcal913.6g929.8g2215.4g28.4g
Valittu annoskoko8000g14021kcal456.8g464.9g1107.7g14.2g
Annoskoko puolitettuna4000g7011kcal228.4g232.5g553.9g7.1g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523