Valkosipulikermaperunat Special Al Meira

Kuori n.4 kg perunoita, kuorittuna n.2,5kg.

kolme isoa valkosipulin kynttä.

Raasta pala juustoa.

ota iso uunivuoka ja voitele öljyllä (n.10g), siivuta perunat n.0,5cm paksuisiksi ja laita n.800g kerroksissa vuokaan.

Jokaisen kerroksen päälle yksi valkosipulin kynsi pieneksi murskattuna, suolaa, mustapippuria, perunamaustetta ja aromimaustetta.

Kun kaikki perunat on siivutettu ja vuoassa, laita juustoraaste tasaisesti perunoiden päälle ja kaada pari purkkia kevytruokakermaa tasaisesti perunoiden päälle.

Laita uuniin reiluksi tunniksi 200C.

Nauti hyvän lihan tms. kera!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6346g4831kcal119.3g983.6g12.7g63.5g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g6.9g0.3g0.9g
Polar-juusto 15%300g780kcal92.9g0g45g0g
Flora kevyt ruoka 7%1249g1062kcal12.5g56.2g87.4g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g25g57kcal2.7g9.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g13551kcal461.6g2112.6g292.4g128.8g
Valittu annoskoko8000g6776kcal230.8g1056.3g146.2g64.4g
Annoskoko puolitettuna4000g3388kcal115.4g528.2g73.1g32.2g
Arvot/100g100g85kcal2.9g13.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172536