Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 2133g1660kcal36.1g343.5g4.3g21.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g1067g1227kcal8.5g59.7g106.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2133g555kcal19.2g102.4g6.4g49.1g
Lohifilee 2667g5209kcal498.4g0g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g17299kcal1124.4g1011.2g954.8g140.8g
Valittu annoskoko8000g8650kcal562.2g505.6g477.4g70.4g
Annoskoko puolitettuna4000g4325kcal281.1g252.8g238.7g35.2g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908