Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2219g3165kcal277.3g6.7g227.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g2689g1748kcal320g112.9g8.1g0g
Soijajauho rasvainen 471g2195kcal162.5g110.6g110.6g56g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 269g869kcal78g18.8g53.8g82.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)269g686kcal44.6g91.7g16.4g80.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 269g1813kcal72.3g18.6g156g33.1g
Leivinjauhe 135g236kcal7g50.8g0g0.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen336g2420kcal3.4g3.4g268.9g0g
Oltermanni, perinteinen1345g4840kcal336.1g0g389.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g35944kcal2602.4g827g2462.2g505.6g
Valittu annoskoko8000g17972kcal1301.2g413.5g1231.1g252.8g
Annoskoko puolitettuna4000g8986kcal650.6g206.8g615.6g126.4g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603