Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1333g6000kcal102.7g906.7g213.3g48g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)667g4200kcal0g0g466.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g2667g6133kcal10.7g320g533.3g13.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1333g1467kcal6.7g200g66.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)2000g10220kcal90g1140g680g140g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g56040kcal420.2g5133.4g3920g402.6g
Valittu annoskoko8000g28020kcal210.1g2566.7g1960g201.3g
Annoskoko puolitettuna4000g14010kcal105.1g1283.4g980g100.7g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496