Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 4800g5198kcal379.2g782.4g28.8g100.8g
Hunaja1280g4288kcal12.8g1049.6g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore960g240kcal0g86.4g0g1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g960g8640kcal0g0g960g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g36733kcal784g3836.8g1977.6g203.6g
Valittu annoskoko8000g18366kcal392g1918.4g988.8g101.8g
Annoskoko puolitettuna4000g9183kcal196g959.2g494.4g50.9g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384