Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 7551g14748kcal1411.2g0g1019.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g200g50kcal0.8g16.8g0.1g0.8g
Pastajuusto valio mustaleima250g1024kcal72.4g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g31643kcal2968.8g33.6g2198.6g1.6g
Valittu annoskoko8000g15821kcal1484.4g16.8g1099.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna4000g7911kcal742.2g8.4g549.7g0.4g
Arvot/100g100g198kcal18.6g0.2g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912