Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g3423g5955kcal602.4g0g393.6g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1070g770kcal26.7g179.7g1.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g342g161kcal5.1g25g4.1g10.3g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)2995g1647kcal29.9g119.8g119.8g18g
Tilli, tuore 171g51kcal6.3g1.5g1.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g17169kcal1340.8g652g1040g63.8g
Valittu annoskoko8000g8584kcal670.4g326g520g31.9g
Annoskoko puolitettuna4000g4292kcal335.2g163g260g16g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670