Kanakeitto

Laita vettä kiehumaan.

Lisää lihaliemikuutio(t) ja jäiset keittokasvikset.

Anna kiehua noin 15min.

Ruskista/valmista liha (tässä tapauksessa kokonainen broileri perattuna) ja lisää ne sekä Koskenlaskija (n.2/3 paketillista) keittoon.

Mausta makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Miiw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3195g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g419g1172kcal79.5g0.1g92.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (2013) (Knorr), annos 10g64g192kcal8.3g7.7g14.1g0.2g
Broilerin paistileike (Kotimaista), annos 600g1917g2895kcal345g0g166.8g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 750g2396g2252kcal86.3g311.5g64.7g35.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g13021kcal1038.2g638.6g675.4g72.2g
Valittu annoskoko8000g6511kcal519.1g319.3g337.7g36.1g
Annoskoko puolitettuna4000g3255kcal259.6g159.7g168.9g18.1g
Arvot/100g100g81kcal6.5g4g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411018