Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%1600g1280kcal51.2g96g80g0g
Kirjolohifile6400g10624kcal1068.8g0.6g704g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g23808kcal2240g193.2g1568g0g
Valittu annoskoko8000g11904kcal1120g96.6g784g0g
Annoskoko puolitettuna4000g5952kcal560g48.3g392g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876