Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3204g4571kcal400.5g9.6g328.4g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g2136g5554kcal96.1g74.8g576.8g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g1068g1271kcal34.2g43.8g106.8g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g801g1482kcal208.3g4g72.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g790g213kcal10.3g37.9g1.6g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g26183kcal1498.8g340.2g2171.4g26.8g
Valittu annoskoko8000g13091kcal749.4g170.1g1085.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna4000g6546kcal374.7g85.1g542.9g6.7g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870