Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4190g1469kcal193.6g81.7g12.6g104.8g
Kananmuna kuoreton 1024g1461kcal128g3.1g105g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 931g3074kcal18.6g27.9g325.9g0g
Kevytmaito (Valio)931g428kcal29.8g44.7g14g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g931g3352kcal260.7g18.6g251.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g19569kcal1261.4g352g1417.8g209.6g
Valittu annoskoko8008g9785kcal630.7g176g708.9g104.8g
Annoskoko puolitettuna4004g4892kcal315.4g88g354.5g52.4g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690