Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2107g1623kcal48.5g10.5g153.8g0g
Sipuli 1545g468kcal19.3g74.2g3.1g26.3g
Vesi2810g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 141g482kcal14.3g98.3g1.7g4.9g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1405g1687kcal44g63.2g140.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g8518kcal252.2g492.4g598.2g62.4g
Valittu annoskoko8008g4259kcal126.1g246.2g299.1g31.2g
Annoskoko puolitettuna4004g2130kcal63.1g123.1g149.6g15.6g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612