Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha299g497kcal56.9g0g29.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl225g67kcal10.3g4.3g0.7g3.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)90g243kcal26.9g0g15.3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g187g281kcal3g6.6g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g2175kcal194.2g21.8g148g7.2g
Valittu annoskoko801g1088kcal97.1g10.9g74g3.6g
Annoskoko puolitettuna401g544kcal48.6g5.5g37g1.8g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667