Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 113g214kcal30.6g0g10.2g0g
Tonnikala vedessä 113g118kcal25.3g0g1.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g132g55kcal12.9g0.5g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g15g10kcal0.5g0g3.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki188g105kcal16g9.4g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g150g391kcal45.1g3g22.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g38g226kcal9g2.5g20.3g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]45g181kcal9.5g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g2625kcal298.6g36.4g149.8g0g
Valittu annoskoko801g1313kcal149.3g18.2g74.9g0g
Annoskoko puolitettuna400g656kcal74.7g9.1g37.5g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716