Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g139g498kcal11.1g109.4g0.7g2.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.8g10kcal0.2g0.3g0.8g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell174g187kcal41.6g0g0.9g0g
Pesto rosso25g73kcal1.1g1.3g7.1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g21g16kcal0.5g3g0.2g0g
Findus thai wokkivihannekset174g43kcal2.1g6.9g0.9g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 174g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g16g17kcal0.2g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g1775kcal113.6g249.6g31g15.2g
Valittu annoskoko801g887kcal56.8g124.8g15.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna400g444kcal28.4g62.4g7.8g3.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823