Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 93g71kcal1.7g14.4g0.2g0.9g
Lanttu 77g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Purjosipuli 20g4.5kcal0.4g0.5g0g0.4g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 22g7.4kcal0.5g0.9g0g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton88g193kcal9.8g2.2g16.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1603g661kcal28g50.2g36.4g10g
Valittu annoskoko801g331kcal14g25.1g18.2g5g
Annoskoko puolitettuna401g165kcal7g12.6g9.1g2.5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320