Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 438g129kcal2.4g23.2g0.9g8.3g
Atria sika-nauta jauheliha 23%219g591kcal37.2g0g50.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3.5g13kcal0.5g2.2g0.2g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g39g354kcal0g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1603g2253kcal84.4g64g182.4g21g
Valittu annoskoko802g1126kcal42.2g32g91.2g10.5g
Annoskoko puolitettuna401g563kcal21.1g16g45.6g5.3g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650