Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g350g88kcal3.5g17.2g0.7g8.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaattimurska Eldorado171g34kcal2g6g0.2g2.4g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g66g191kcal21.7g0.9g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1603g1227kcal122g52g59.4g23.8g
Valittu annoskoko802g614kcal61g26g29.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna401g307kcal30.5g13g14.9g6g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763