Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1200g2041kcal144.1g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vesi4502g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Palsternakka 450g286kcal2.3g53.1g1.8g20.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Juuriselleri 411g129kcal5.1g18.9g0.8g12.7g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi6g20kcal0.3g0.9g1.7g0g
Maustepippuri, annos 1g24g0.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16020g6107kcal341.8g375.4g253.4g112.8g
Valittu annoskoko8010g3053kcal170.9g187.7g126.7g56.4g
Annoskoko puolitettuna4005g1527kcal85.5g93.9g63.4g28.2g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512