Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1201g1462kcal255.2g0g48g0g
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93.1g1.2g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Maissi, pirkka210g259kcal6.3g54.6g1.7g7.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka300g81kcal5.7g12.6g0.6g7.2g
Lehtiselleri 120g15kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl120g90kcal4.8g9.6g3.6g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)30g43kcal1.2g2.6g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3903g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%450g721kcal12.2g12.2g67.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 75g664kcal0g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16032g8762kcal632g610.8g408.4g90.6g
Valittu annoskoko8016g4381kcal316g305.4g204.2g45.3g
Annoskoko puolitettuna4008g2191kcal158g152.7g102.1g22.7g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942