Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1498g1213kcal23.5g252.2g0.7g44.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Peruna, vanha, kuorittu 599g456kcal11.3g92.9g1.2g6g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Lanttu 599g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Vesi2997g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g75g67kcal2.2g2.6g5.2g0.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g749g899kcal25.5g27g74.9g0g
Herne 599g413kcal30.3g56.1g2.4g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16032g6862kcal210.8g1006.2g174.8g191.6g
Valittu annoskoko8016g3431kcal105.4g503.1g87.4g95.8g
Annoskoko puolitettuna4008g1716kcal52.7g251.6g43.7g47.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644