Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g94g562kcal19.7g6.2g50.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)250g650kcal64.9g3.7g42.5g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli94g66kcal8.9g3.7g1.9g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g63g69kcal11.2g1.2g1.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g94g201kcal23.4g2.1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1605g3534kcal291g47.6g234.2g1.8g
Valittu annoskoko803g1767kcal145.5g23.8g117.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna401g883kcal72.8g11.9g58.6g0.5g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104