Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)333g370kcal72.3g0g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 20g140kcal0.1g0g15.8g0g
Sipulikuutiot rainbow83g8.3kcal1.3g1.3g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g6.3g6.1kcal0.4g1.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)167g67kcal1.8g12g0.8g2.3g
Punaviini 125g88kcal0.4g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1605g1470kcal155.8g47.8g52.8g8.2g
Valittu annoskoko803g735kcal77.9g23.9g26.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna401g368kcal39g12g13.2g2.1g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351