Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3000g981kcal18.6g166.8g6g76.5g
Valkosipuli 78g85kcal6.2g12.7g0.5g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%1200g1080kcal48g91.2g60g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow36g94kcal3.6g3.6g7.2g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 108g954kcal0g0g107.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16044g6386kcal152.8g548.6g363.2g157.4g
Valittu annoskoko8022g3193kcal76.4g274.3g181.6g78.7g
Annoskoko puolitettuna4011g1597kcal38.2g137.2g90.8g39.4g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204