Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g400g1276kcal34.4g272g6g28g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g400g1448kcal30g304.7g9.8g13.6g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan600g2100kcal50.4g456g0.6g6g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g224g269kcal5.6g13.4g20.2g3.4g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Valkoviini kuiva 1400g960kcal4.3g8.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16048g13331kcal274.4g2201.2g157g134.6g
Valittu annoskoko8024g6665kcal137.2g1100.6g78.5g67.3g
Annoskoko puolitettuna4012g3333kcal68.6g550.3g39.3g33.7g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275