Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3595g1260kcal166.1g70.1g10.8g89.9g
Jauheliha, sika-nauta 1198g2653kcal209.7g0g203.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1797g5933kcal35.9g53.9g629.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)240g192kcal8.1g45.5g2.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa599g1797kcal137.8g0g137.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g599g1678kcal113.8g0g131.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16056g27027kcal1342.8g339g2231.2g179.8g
Valittu annoskoko8028g13513kcal671.4g169.5g1115.6g89.9g
Annoskoko puolitettuna4014g6757kcal335.7g84.8g557.8g45g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366