Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g2102g5674kcal336.3g0g483.4g0g
Lohifilee 5404g10555kcal1010g0g729.5g0g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g60g79kcal1.8g12.6g3.6g8.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 360g98kcal11.2g3.8g2.9g5.8g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16056g32972kcal2723.8g50.4g2441.4g43.8g
Valittu annoskoko8028g16486kcal1361.9g25.2g1220.7g21.9g
Annoskoko puolitettuna4014g8243kcal681g12.6g610.4g11g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391