Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)4059g5115kcal767.2g138g162.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1263g3536kcal227.3g6.3g290.5g0g
Sipuli 1353g409kcal16.9g64.9g2.7g23g
Kuohukerma (Ingman)1128g3834kcal24.8g35g394.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 226g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16056g25787kcal2072.4g488.4g1700.4g46g
Valittu annoskoko8028g12893kcal1036.2g244.2g850.2g23g
Annoskoko puolitettuna4014g6447kcal518.1g122.1g425.1g11.5g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895