Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)7213g16878kcal1413.7g310.2g1118g0g
Ruohosipuli, tuore721g195kcal10.1g27.4g4.3g7.9g
Mineraalisuola keskiarvo 51g0.6kcal0.2g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.2g12kcal0.6g2.3g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 36g319kcal0g0g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16056g34810kcal2849.2g679.8g2317g15.8g
Valittu annoskoko8028g17405kcal1424.6g339.9g1158.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna4014g8702kcal712.3g170g579.3g4g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155