Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka140g192kcal30.8g2.7g8.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g75kcal6.5g0.2g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Rice Dream, riisimaito210g99kcal0.2g19.7g2.1g0.2g
Täysjyväriisi. Risella.77g270kcal5.4g54.7g2.5g4.6g
Parsakaali, tuore, 257g86g26kcal3.9g1.7g0.3g1.4g
Punajuuri keitetty, annos 100g86g36kcal0g8.1g0.1g2.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g70g87kcal2.1g17.9g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1606g1699kcal99.6g216.8g49g19g
Valittu annoskoko803g850kcal49.8g108.4g24.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna402g425kcal24.9g54.2g12.3g4.8g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557