Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2405g434kcal13.5g60.1g9.6g16.8g
Porkkana 521g170kcal3.2g29g1g13.3g
Sipuli 441g133kcal5.5g21.2g0.9g7.5g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g3206g593kcal32.1g109g3.2g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)521g651kcal48.5g14.6g41.7g0g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Basilika, kuivattu 16g41kcal2.3g3.3g0.6g6.5g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 802g1388kcal60.9g18.4g120.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16064g7166kcal352g559.2g357.8g106.6g
Valittu annoskoko8032g3583kcal176g279.6g178.9g53.3g
Annoskoko puolitettuna4016g1792kcal88g139.8g89.5g26.7g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804