Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4000g1402kcal184.8g78g12g100g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1600g384kcal28.8g48g8g30.4g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Mozzarella light480g768kcal96g2.4g43.2g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g1600g1120kcal32g52.8g83.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16064g9103kcal692g386.2g476g288.2g
Valittu annoskoko8032g4552kcal346g193.1g238g144.1g
Annoskoko puolitettuna4016g2276kcal173g96.6g119g72.1g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147