Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g400g1277kcal34.4g272.3g6g28g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g400g1449kcal30g305g9.8g13.6g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan601g2102kcal50.5g456.5g0.6g6g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g224g269kcal5.6g13.5g20.2g3.4g
Sipuli (kuorittu)961g260kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Valkoviini kuiva 1401g961kcal4.3g8.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4004g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16064g13344kcal274.6g2203.6g157g134.6g
Valittu annoskoko8032g6672kcal137.3g1101.8g78.5g67.3g
Annoskoko puolitettuna4016g3336kcal68.7g550.9g39.3g33.7g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275