Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4795g6713kcal247.4g1340.7g32.6g163g
Purjosipuli 599g137kcal10.8g14.4g1.2g12.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1199g240kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 1439g4339kcal306.8g9.6g345.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16064g22859kcal1144.4g2820.6g765.4g384.8g
Valittu annoskoko8032g11430kcal572.2g1410.3g382.7g192.4g
Annoskoko puolitettuna4016g5715kcal286.1g705.2g191.4g96.2g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311