Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka1335g1869kcal307.1g0g66.8g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 534g668kcal112.1g0g24g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1602g385kcal28.8g48.1g8g30.4g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss235g916kcal28.2g112.8g39.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)107g278kcal13.9g12.8g19.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2670g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1068g908kcal15g47g74.8g3.2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g267g267kcal8g6.7g144.2g0g
Voi 214g1550kcal2.5g0.9g173.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16064g13681kcal1031.2g456.6g1101.2g68g
Valittu annoskoko8032g6840kcal515.6g228.3g550.6g34g
Annoskoko puolitettuna4016g3420kcal257.8g114.2g275.3g17g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653