Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3499g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1749g1959kcal384.8g0g52.5g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g682g2661kcal54.6g511.7g40.9g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Rypsiöljy 95g835kcal0g0g94.5g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)700g595kcal31.5g105g3.5g21.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g350g210kcal1.4g52.5g0.3g4.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 682g659kcal20.5g133.6g2.2g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16072g13988kcal992.8g1632.4g389g76.4g
Valittu annoskoko8036g6994kcal496.4g816.2g194.5g38.2g
Annoskoko puolitettuna4018g3497kcal248.2g408.1g97.3g19.1g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678