Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 527g95kcal3g13.2g2.1g3.7g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli151g452kcal5.6g6.8g45.2g0.2g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1527kcal19.6g50.6g137.2g11.8g
Valittu annoskoko804g764kcal9.8g25.3g68.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna402g382kcal4.9g12.7g34.3g3g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716