Broileritomaattipata

Ruskista kaksi isoiksi paloiksi pilkoittua broilerinfilettä tilkassa oliiviöljyä.

Lisää ruskistumaan yksi pieni viipaloitu sipuli sekä yksi viipaloitu valkosipulinkynsi.

Lisää joukkoon 2 tomaattia pilkottuna lohkoiksi, puoli purkkia tomaattipyrettä (35 g), reilusti tuoretta pilkottua basilikaa.

Mausta suolalla, valko- ja mustapippurilla sekä ruokalusikallisella sokeria.

Lisää vielä 2 dl vettä ja anna hautua 20-30 minuuttia.

Tarjoile esim.

keitetyn tumman riisin kanssa.

Annoksesta riittää 2-3 henkilölle.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sokeri10g41kcal0g10g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk35g14kcal0.6g2.7g0g1.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )10g90kcal0g0g10g0g
Tomaatti, tuore160g33kcal1g6.1g0.5g2.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Broileri rintafile,maustamaton350g361kcal80.9g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1104kcal166.8g42.2g28.2g9.4g
Valittu annoskoko804g552kcal83.4g21.1g14.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna402g276kcal41.7g10.6g7.1g2.4g
Arvot/100g100g69kcal10.4g2.6g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31705