Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)499g135kcal6.5g24g1g8.5g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g49.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2497g3471kcal474.4g0g174.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4994g1748kcal49.9g324.6g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g11590kcal1061.6g697.2g501.4g17g
Valittu annoskoko8040g5795kcal530.8g348.6g250.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna4020g2898kcal265.4g174.3g125.4g4.3g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413