Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2289g5230kcal434.9g0g389.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2232g1027kcal37.9g178.5g17.9g35.7g
Valkosipuli 286g310kcal22.6g46.6g1.7g6g
Vesi1145g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1717g5665kcal223.2g1098.7g48.1g145.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g372g104kcal2.2g22.1g0.7g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g24672kcal1441.6g2691.8g915g393.8g
Valittu annoskoko8040g12336kcal720.8g1345.9g457.5g196.9g
Annoskoko puolitettuna4020g6168kcal360.4g673g228.8g98.5g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786