Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1000g2799kcal189.9g0g219.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g2999g1709kcal42g371.8g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g9283kcal472.2g755.4g472.4g1.4g
Valittu annoskoko8040g4642kcal236.1g377.7g236.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna4020g2321kcal118.1g188.9g118.1g0.4g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250